Afspraak maken

Plan hieronder je afspraak in. Selecteer eerst natuurgeneeskundige behandeling (consult Kinesiologie), klik vervolgens op de gewenste datum en daarna op de gewenste tijd. Vul je persoonlijke gegevens in en boek de afspraak. Binnen een paar minuten ontvang je een bevestigingsmail. Na afloop van de afspraak ontvang je een aparte mail met de factuur die je online via Ideal kunt betalen en zelf kunt indienen bij de zorgverzekering.

Is het je eerste afspraak? Dan ontvang je een aparte e-mail met een intakeformulier, een behandelovereenkomst, mijn algemene voorwaarden én mijn privacy beleid . Het intakeformulier ontvang ik graag uiterlijk een dag voor de afspraak ingevuld retour, zodat ik mij kan voorbereiden op de afspraak. Gezien de drukte in de praktijk doen nieuwe cliënten er verstandig aan om direct 3 afspraken in te plannen met 2 tot 3 weken tussentijd. Zo ben je er zeker van dat je het behandeltraject goed kunt starten.

Tarieven

De kosten voor een consult van één uur bedragen € 77,-. Na afloop van de afspraak ontvang je via e-mail de factuur. Deze kan via Ideal direct online betaald worden.

Consulten worden door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Controleer hiervoor de voorwaarden van jouw aanvullende zorgverzekering.

BelleBalance staat geregistreerd onder de volgende nummers:
VBAG: 21610014
RBCZ: 912198R
AGB praktijk: 90063830
AGB zorgverlener: 90104538
Autoriteit persoonsgegevens: m1655493

RBCZ logo           VBAG logo       TCZ logo