Contactgegevens

De praktijkruimte vind je in een rustige woonwijk, midden tussen de weilanden van het Groene Hart. Een heerlijke plek om tot rust te komen en bovendien kun je direct voor de deur gratis parkeren.

Je bereikt de praktijk via de wijk de Oude Touwfabriek. De ingang van de wijk vind je ter hoogte van Papenhoeflaan 61. Je vervolgt de weg tot het einde. Hier vind je de parkeerplaats. De praktijk ligt recht tegenover de parkeerplaats.

BelleBalance

Oude Touwfabriek 29
3421 XZ Oudewater
(06) 46 44 25 87
annabelle@bellebalance.nl

Tarieven

De kosten voor een consult van één uur bedragen € 77,-. Consulten kunnen direct online betaald worden bij het inplannen van de afspraak. Óf ter plekke via internetbankieren of contant afgerekend worden.

Consulten worden door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Controleer hiervoor de voorwaarden van jouw aanvullende zorgverzekering.

Openingstijden

De praktijk is vijf dagen in de week geopend. Via de knop 'afspraak maken' zie je direct welke tijden nog beschikbaar zijn en kun je direct een afspraak inplannen.

maandag
8:45 uur – 14:00 uur
dinsdag
8:45 uur – 18:00 uur
woensdag
8:45 uur - 12:00 uur
donderdag
8:45 uur – 14.00 uur
vrijdag
8:45 uur – 14.00 uur
zaterdag
gesloten
zondag
gesloten

Afspraak maken

Met dit formulier kun je een afspraak maken of een vraag stellen. Natuurlijk is bellen of appen ook geen enkel probleem. Neem ik niet op? Dan bel ik je zo snel mogelijk terug voor het maken van een afspraak.

Velden met een * zijn veplicht